Předběžné instrukce pro tábor

10. června 2016 od Hana Dufková v rubrice Tábory 2016

Předběžné informace

Každý z účastníků dostane za mail, který uvedl v přihlášce, pokyny cca 1 týden před nástupem na tábor. Předběžné pokyny uvádíme zde a nyní, mohou se následně v drobnostech změnit.

Při nástupu na tábor je třeba vedoucím odevzdat prohlášení o bezinfekčnosti a informaci o účastníkovi tábora:

Informace o účastníkovi a bezinfekčnost – vzor ve wordu ( vepište správný termín) k vyplnění v PC nebo

Informace o účastníkovi a bezinfekčnost – v pdf k vytištění a vyplní ručně (termín opravte, prosím, ručně)

Nástup na tábor: Děti přivezte v den nástupu (sobota) mezi 15-18 hod.

  • Při předání dítěte předáte očkovací průkaz, kartičku pojištěnce, potvrzení o bezinfekčnosti s datumem nástupu na tábor, pokud bere dítě léky nebo má zdravotní či jiné potíže, informujte přebírající vedoucí o této skutečnosti pokud možno písemně.
  • Oblečení: vhodné pro pobyt na statku (holinky, pevná obuv, pláštěnka), plavky, ručník…, hygienické potřeby, toaletní papír, hřeben, cyklistick helma (bude použita jako ochranná přilba při jízdě na koni).
  • Nedávejte dětem s sebou ceniny, pouze kapesné, aby měly možnost si něco koupit (peníze můžete předat vedoucím, kteří jej budou mít na starost a na vyžádání dítěte peníze vydají). Mobilní telefony – bylo by vhodné, kdyby je děti sebou vůbec neměly (špatné zkušenosti z minulého ročníku, za ztrátu neručíme). Mobily budou vráceny rodičům. (bude k dispozici firemní telefon, odkud budou mít možnost děti zavolat domů)
  • Jídlo s sebou- pokud možno svačinu, večeře bude v 18hod. Hlavně dětem nedávejte potraviny podléhající rychlé zkáze. Vhodné – sladkosti, ovoce.
  • S sebou také přivézt spací pytel a k tomu např. malý polštářek.
  • Dětem přibalte také dopisní papíry se známkami a bílé a černé tričko na batikování .
  • Vzhledem k vyššímu výskytu komárů prosíme, abyste začali již podávat dětem vitamín B „B komplex“ a zároveň tyto vitamíny dali s sebou na celý pobyt. (Díky předešlé zkušenosti tímto snížíme riziko poštípání).
  • Doručovací adresa : CAO – JS na Špičáku, Mikulovice 74, 432 01 Kadaň

Odjezd z tábora poslední den do 11hod.

 

Jaký je Váš názor

Musíš být přihlášen k přidání hlášky.